Varukorgen
0 artiklar, 0:-

34 Ford tudor orginal plåtkaross

34 Ford Tudor plåt kaross orginal Ford

Planerar eventuellt att sälja ett väldigt bra orginal objekt, kaross iordninggjord med nytt golv, dörrar och all nedre plåt är nytt riktat grovspacklat klar för finspackling och lackering.

Jag har ägt den i väldigt många år men har redan en 34 tudor som jag åker med kan även tänka mej ett sälja den om ca ett år. Rventuellt något inbyte typ 50 tals USA pickup färdig  55 chevy eller F 100.

Dörrar inpassade, helt plåttak , golvet färdig lackerat under för att montera på chassie direkt. Har även ett komplett chassie ej på bild boxad orginalram med urprsungsbesiktatde orginal svenska papper, motor och låda. 350 LT 1 insprutningsmotor 4L60 låda allt kommer från samma bil, databoxen är omprogramerad och klar. Avgasystem sitter monterat alla ledningar på chassiet sitter på plats, ny tank med bräsnlepump för insprutning. OBS! Chassiet på bilden stämmer inte med det  orginalchassie som på bilden är sålt.

 

Kontakta oss vid intresse, klicka här!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK